Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Trump’ın “Taş Devri” Tehdidi: İran Savaşı Nereye Gidiyor?
başlıklı bir konu başlattı.
Trump’ın televizyon ekranında, “İran’ı ait olduğu yere, taş devrine geri göndereceğiz” cümlesini kurduğu an aslında sadece Tahran’a...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yeni dünya düzeni: İran ve Gazze sadece başlangıç*
Gazze'deki soykırım sadece başlangıç. Hoş geldiniz yeni dünya düzenine. Teknolojik olarak gelişmiş barbarlık çağına. Güçlüler için...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Ara seçim
Türk demokrasisi son yıllarda kritik bir viraj alıyor. Gezi Parkı protestoları ve devam eden süreç sonrasında Türkiye’nin rekabetçi...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Turizmde asıl savaş zihinlerde veriliyor
Turizm, çoğu zaman rakamlarla konuşulur: doluluk oranları, kişi başı harcama, sezon uzunluğu… Oysa işin özü çok daha kırılgan bir...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Erken Seçim Tartışması ve Muhalefetin Ortak Zemini
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geçen hafta yaptığı erken seçim çağrısı ilk değil. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Otoriter ve totaliter algı siyasetinden demokratik oluş siyasetine
Siyaset ve yalan içiçe olan süreçlerdir. Siyaset, kolaylıkla hakikati ve hukuku kurban vermektedir. Siyaset, yalanı kendisine kaçınılmaz...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Habermas’ın vefatı, Kavala davası ve Gezi konusundaki kafa karışıklığı
Geçtiğimiz hafta Avrupa merkezli felsefenin en önemli temsilcilerinden Jürgen Habermas 96 yaşında vefat etti. Habermas günümüz Avrupa...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zeka eğitimi nasıl şekillendiriyor?
Yapay zeka, günümüzde artık hayatın her alanında aktif bir şekilde kullanılıyor. Birçok işin yapılış şeklini dönüştüren bu teknoloji...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İzinsiz yabancı okullara denetim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), geçmişte yabancı ülkelerin büyükelçilik veya konsolosluk çalışanlarının çocukları için açılan ve...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK 'tarımsal teknoloji' alanında yeni programlar açacak
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bu yıl da bazı yeni programları sisteme dahil edeceklerini belirterek, "Bilhassa tarımsal...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Barışın anahtarı eğitimde saklı
Dünyamızda insanlığı yıpratan, savaşlara ve karmaşalara sebep olan en büyük yanılgılardan biri; kainatın hassas dengesinin insanın...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zeka eğitimi nasıl şekillendiriyor?
Yapay zekâ, başlangıçta sadece insan düşünme sistematiğini taklit ederek bize bir insanmışçasına çözümler üretecek yazılımların ya da...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Tarihte dünyadan en uzağa giden insanlar. Artemis 2 hedefine ulaştı
Artemis 2 görevinde bulunan 4 astronot, dünyadan yaklaşık 406 bin 765 kilometre uzaklığa erişerek Apolllo 13'ün rekorunu kırdı. ABD...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli sunum hazırlama platformu: Dokie
Dokie, kullanıcıların iş veya eğitim süreçlerindeki fikirlerini, belgelerini ve verilerini görsel olarak yapılandırılmış etkileşimli...
Nis 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Microsoft'un kullanım şartları Copilot'ın "sadece eğlence amaçlı" olduğunu vurguluyor
Microsoft, en son 24 Ekim 2025'te güncellenen Copilot'ın kullanım koşulları nedeniyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalıyor. Şirket...
Nis 6, 2026
Ana sayfa
Neler yeni