Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yalçın Hoca’nın ardından
başlıklı bir konu başlattı.
Fransa’da çokça vakit geçirmiş olan Yalçın Küçük’ün, Jean-Paul Sartre’ın ölümünün ardından yaptığı teşhisi, bugün ben onun için yapmak...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bazı şeyleri aşıp SOLuklanmaya ihtiyacımız var
Ankaralı olanlar bilir, Eskişehir yolu hattı üzerinde internet veya genel olarak telefon çekmez. Bu nedenle düzenli bir şekilde metro...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Romanya Yazıları (2): Çavuşesku’nun sarayı
Seneler önce, ben daha epey bir çocuktum, annemle Bükreş’e gelmiştik ama kaç gün geçirdiğimiz, nerelere gittiğimiz aklımdan tamamen...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
'Yeşil Vatan'da ayın teması 'Sıfır Atık'
"Yeşil Vatan - Benim Okulum Geleceğe Çare" etkinlikleri kapsamında nisan ayının teması, "Sıfır Atık" olarak belirlendi. Öğrenciler...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK’ten araştırma üniversitelerine rehber
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan ‘Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması Rehberi’ yayınlandı. Bu rehber ile araştırma...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitim dünyada barışın yaygınlaşmasına nasıl katkı sağlar?
Hızlı nüfus artışı, kaynakların tükenmesi, biyolojik çeşitliliğin azalması gibi sorunlar önümüzdeki yıllarda çözüme kavuşması beklenen...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yurtdışı eğitimde rota değişiyor
Yurtdışında eğitim almak isteyen Türk öğrencilerin tercihleri son yıllarda ekonomik koşullar, vize politikaları ve üniversitelerin...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB, okullarda bu ayın temasını "sıfır atık" olarak belirledi
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), "Yeşil Vatan-Benim Okulum Geleceğe Çare" etkinlikleri kapsamında okullarda nisan ayının teması, "sıfır...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Hürmüz Boğazı’nın kapatılması: Jeopolitik dinamikler, küresel enerji krizi ve uluslararası güvenlik
Küresel jeopolitiğin en hassas fay hatlarından biri olarak kabul edilen Orta Doğu, 2026 yılının şubat ayı itibarıyla benzeri görülmemiş...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Baş terörist*
Çirkin gerçekle yüzleşme vaktimiz geldi ICE'a (Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza) göre –evet, bildiğimiz ICE– terörizm, "belirli bir...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bankalar taş yesin
Sosyal Medya’da ve özellikle X’te kimi zaman yoğun, kimi zaman daha seyrek olsa da hiç bitmeyen bir Banka Linci’ne tesadüf ediyorsunuz...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gürültülü sessizlik: Anne, baba, kız kardeş erkek kardeş
“Masa da masaymış ha Bana mısın demedi bu kadar yüke Bir iki sallandı durdu Adam ha babam koyuyordu.” Edip Cansever Jim Jarmusch’un...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Hemşerimiz Kleantes diyor ki…
Bu sayfalarda “Farabi’ye mi Yoksa Allah’ın Gavurlarına(!) mı Kulak Verelim?” diyerek ahkam kesen adam, “bu kez pagan bir zındıka kulak...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Erken seçim, ara seçim ve CHP
Özgür Özel liderliği Türkiye’nin biran önce erken seçime gitmesi konusunda ısrarcı. Erken seçim talebinin temel dayanağı iktidar...
Nis 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İktidar kendi başına bırakıldığında ne yapar?
Kendimi bildim bileli şu soruyu sorarım: insan başkalarıyla birlikte nasıl yaşar? (Ömrünün neredeyse 18 yılını kan bağı dahi olmayan...
Nis 8, 2026
Ana sayfa
Neler yeni