Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kahramanmaraş’ta eğitime 2 gün ara
başlıklı bir konu başlattı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kahramanmaraş'ta eğitime 16-17 Nisan tarihlerinde 2 gün boyunca ara verildiğini açıkladı.
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakanlık'tan basın açıklaması
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş'ta bir okula yönelik silahlı saldırıya ilişkin 4 bakanlık başmüfettişinin olayı tüm...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bahçelievler Anadolu Lisesi’nin ‘Yellow’u ABD’de 1’inci oldu
Bahçelievler Anadolu Lisesi Takımı Balta Robotics ABD New York'ta mühendislik alanında düzenlenen ve sadece lise öğrencilerinin...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları açıklandı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2026 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2026-TUS 1. dönem) ile 2026 Tıp Doktorluğu...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmen sendikalarından ‘iş bırakma’ kararı
Şanlıurfa’daki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 14 Nisan’da yaşanan saldırı olayının ardından eğitim sendikaları...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Babadan oğula şampiyonluk... 7 yaşında pistlerin tozunu atıyor
Henüz ilkokul 2’nci sınıf öğrencisi olan 7 yaşındaki Ali Tok, 4 yaşında tanıştığı motor sporlarında üç kez Türkiye şampiyonu oldu...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kahramanmaraş'taki saldırıdan sonra eğitime ara verildi: Kentte okullar 2 gün tatil edildi
Kahramanmaraş'taki ortaokulda bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1'i öğretmen 8'i öğrenci olmak üzere 9 kişi...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar: Kahramanmaraş'taki hadiseyi hassasiyetle takip ediyoruz
Kahramanmaraş'ta ortaokula düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
İlk araştırma sonucu yayınlandı, Vodafone 5G'de öne çıktı
İlk 5G kapsama alanı çalışması sonuçlandı. Vodafone Türkiye genelinde en geniş 5G kapsamasını sağladı. Vodafone, Uluslararası bağımsız...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kurumların yapay zeka sistemlerini daha şeffaf ve uyumlu hale getirmeyi hedefleyen girişim: TrustAI
Yapay zeka teknolojilerinin hızla yaygınlaştığı günümüzde, bu sistemlerin güvenilir, şeffaf ve denetlenebilir olması giderek daha kritik...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'ten Claude Code için görevleri otomatikleştirmeyi kolaylaştıran özellik: Routines
Anthropic, Claude Code için Routines adlı yeni hizmetini tanıttı. Routines (rutinler), otonom yapay zeka ajanlarına bağımlı kalmadan...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Microsoft'tan daha düşük maliyetli ve daha yüksek hızlı görüntü üretim modeli: MAI-Image-2-Efficient
Geçtiğimiz haftalarda Microsoft'un MAI-Image-2 de dahil olmak üzere üç yeni temel modelini duyurduğunu sizlerle paylaşmıştık. Microsoft...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gemini'ın "Kişisel Zeka" özelliği Türkiye'de de kullanıma sunulmaya başlandı
Gemini'ın Kişisel Zeka (Personal Intelligence) özelliğinden sizlere daha önce bahsetmiştik. Kullanıcıların Google uygulamalarındaki...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, Chrome'a Gemini destekli "Skills" özelliğini ekledi
Google, Chrome’u yalnızca bir internet tarayıcısı olmaktan çıkarıp, yapay zeka destekli bir çalışma alanına dönüştürme yönünde yeni bir...
Nis 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, siber güvenlik odaklı GPT-5.4-Cyber modelini tanıttı
OpenAI, GPT-5.4 modelinin siber güvenlik odaklı bir versiyonu olan GPT-5.4-Cyber'ı duyurdu. Model, özellikle savunma amaçlı kullanım...
Nis 15, 2026
Ana sayfa
Neler yeni