Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
AWS'in erken aşama ilaç keşfini hızlandırmayı hedefleyen platformu: Amazon Bio Discovery
başlıklı bir konu başlattı.
Yapay zekanın ilaç geliştirme süreçlerindeki etkisi giderek artarken, teknoloji şirketleri de bu alandaki yatırımlarını hızlandırıyor...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
DeepL, gerçek zamanlı sesli çeviri özelliğini duyurdu
Almanya merkezli çeviri girişimi DeepL, metin çevirisindeki konumunu bir adım ileri taşıyarak gerçek zamanlı sesli çeviri alanına...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'ten agentic kodlama ve görsel muhakeme performansıyla öne çıkan yeni model: Claude Opus 4.7
Anthropic, yeni yapay zeka modeli Claude Opus 4.7'yi kullanıma sundu. Anthropic'in belirttiğine göre, Claude Opus 4.7'nin yazılım...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Canva'nın yapay zeka asistanı, tasarım araçlarını artık kendi başına yönetebiliyor
Canva, yapay zeka destekli tasarım araçlarını bir adım ileri taşıyan yeni güncellemesiyle birlikte platformunu neredeyse tamamen "prompt...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Blöfün ardında, Donald Trump İran’la bir barış anlaşmasına acilen ihtiyaç duyuyor: İşte bir çözüm*
İslamabad görüşmelerinin, ABD-İsrail’in İran’a karşı yürüttükleri savaşı bitirememesi hiç şaşırtıcı değildi. Zira Washington’un 15...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Eğitimin 'Kırmızı Pazartesi'si
Son iki günde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan iki acı olay, eğitimi, okulları yeniden mercek altına almamıza yol açtı. Sorun...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Macaristan örneği: CHP’nin handikapları
Macaristan’da Viktor Orbán’ın geçen hafta sonu yapılan seçimlerde Péter Magyar karşısında ağır bir yenilgi alması, uzun süredir...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Erdoğan’ın siyasetsizliği
19 Mart yakın dönem Türk siyaseti için bir milat oldu. Siyasetin iklimi bu tarihten sonra alabildiğine değişti. İmamoğlu’nun gözaltına...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Budapeşte’yi alan Macaristan’ı da alır
Macaristan’ın bir önceki seçimlerinde Viktor Orban’ın zaferini yorumlarken Macaristan ekonomisini ve temel makro verilerini incelemiş...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Liderler mi sistemleri yaratır yoksa sistemler mi liderleri?
Güç, kimin elindeyse onun verdiği şekli alan akışkan katı bir madde gibidir. Eline geçene kadar kölesi olmayacağını sanar insan, fakat...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dijitalden kitap kaleme dönüş
İsveç hükümeti, okullarda tablet ve bilgisayar kullanımını azaltarak fiziksel kitap, kağıt ve kaleme geri dönüyor.
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Avrupa Üniversiteler Birliği Konferansı ilk kez Türkiye’de
Avrupa'daki yaklaşık 900 üniversiteyi temsil eden Avrupa Üniversiteler Birliği’nin (EUA) 2026 Yıllık Konferansı, ilk kez Türkiye'de...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ortak açıklama
İÇİŞLERİ Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda ve çevrelerinde alınacak güvenlik önlemlerine ilişkin 81 il...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sıfır maliyetle ‘en güzel’ reklamı çektiler
İki lise öğrencisinın sıfır bütçeyle yalnızca cep telefonu kullanarak hazırladığı reklam filmi Uluslararası STEM Olimpiyatları’nda dünya...
Nis 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenlere şiddette artış
Alman polisinin kriminal istatistiklerinin değerlendirmesine göre, ülkede öğretmenlere yönelik şiddet olayları endişe verici boyutlara...
Nis 17, 2026
Ana sayfa
Neler yeni