Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sınıflar yeniden doldu
başlıklı bir konu başlattı.
81 ilde eğitim öğretim yeniden başladı. Haftanın ilk günü çocuklar sınıflarını doldururken, veliler de onları okul önlerinde uğurladı.
Salı saat 9:27 AM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin'den "okul güvenliği" paylaşımı: Tavize izin vermeyeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Evlatlarımızın huzurunu sükunetle inşa etmek, çocuklarımızın gözlerinde parıldayan o ışığı korumak...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullarda sıkı önlemli dersbaşı
İki saldırı olayının ardından bugün itibarıyla eğitim öğretim 81 ilde yeniden başlıyor. Bu kapsamda okullar, aldıkları yeni güvenlik...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Tim Cook görevi devrediyor. İşte Apple'ın yeni CEO'su
Apple'ın CEO'su Tim Cook'un 1 Eylül 2026'da görevden ayrılacağı ve yerine John Ternus'un geçeceğini açıkladı. Apple, Üst Düzey...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Derin uzaydan tarihi dönüş
ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) 50 yılı aşkın sürenin ardından Artemis II misyonuyla Ay’a gönderdiği ilk insanlı uzay aracı Orion...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Ay yolculuğundan canlı yayın
NASA'nın 54 yıl aradan sonra Artemis II göreviyle başlattığı Ay uçuşunda, uzay aracının motoru ateşlendi. Dünya yörüngesinden çıkan...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli ödeme ve POS çözümleri geliştiren VisioLab, 11 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli ödeme ve POS çözümleri geliştiren VisioLab, 11 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 11 milyon dolarlık A serisi...
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
ŞOK 18 NİSAN 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Character.ai'ın "Books" özelliği 20'den fazla klasik eseri oynanabilir hale getiriyor
Yapay zeka chatbot platformu Character.ai, kullanıcıların klasik edebiyat eserlerinin içine girip onlarla etkileşime girmelerini...
Nis 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Son 5 yıl içinde en çok yatırım alan yapay zeka destekli savunma şirketleri
2026 başında tırmanan ABD–İran çatışması, savunma teknolojilerinin önemini daha da artırdı. İran ve ABD arasındaki askeri operasyonlar...
Nis 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Zoom, toplantılarda kimlik doğrulaması için Sam Altman'ın şirketi World ile anlaştı
Zoom, yapay zeka ile üretilen deepfake dolandırıcılıklarının artmasıyla birlikte toplantı güvenliğini yeniden tanımlayan bir adım attı...
Nis 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İngilizce telaffuz eğitimine odaklanan yapay zeka uygulaması: BoldVoice
İngilizce odağında telaffuz eğitim uygulaması BoldVoice, anadili İngilizce olmayan profesyonellerin karşılaştığı görünmez bariyeri...
Nis 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'ten prototipler, slaytlar ve tek sayfalık sunumlar oluşturabilen yeni araç: Claude Design
OpenAI rakibi Anthropic, Claude Design'ı piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yeni bir deneysel ürün olan Claude Design, kullanıcıların Claude'u...
Nis 20, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 17 NİSAN 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Nis 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İnşaat sahasında kalan hazine
Ankara’nın simge yapılarından birisi olan Hazine Müsteşarlığı binası sessiz sedasız yıkılırken, bu durum aslında vergi verenleri, kamu...
Nis 20, 2026
Ana sayfa
Neler yeni