Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Köhnemiş medya aparatçiklerinden makine falı
başlıklı bir konu başlattı.
Geçen haftaki yazımda, kendilerine insan demeye dilim varmadığı bazı insanların Kahramanmaraş saldırısında ölen çocuklar ve öğretmenin...
Cuma saat 11:13 PM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
En güzel çocuk kim?
Türkiye’de çocuklar bayram yönünden şanslı, iki ayrı bayram günleri var keza ilki 23 Nisan ikincisi Birleşmiş Milletler (BM) tarafından...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bir dünya yalnızlık
Bazen, tüm dünyanın yalnızlığını omuzlarımda hissediyorum. Bir çözüm bulmak sadece benim elimdeymiş, herkes yalnızlığının sebebini ve...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bağ kurulamayan yerde bağımlılık filizlenir
“İnsana bağlanamayan, maddeye bağlanır.” Bu cümle serttir ama gerçeğin tam kalbine dokunur. Çünkü insan, bağ kuramadığında boşlukta...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Proje okullara atama kılavuzu yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama ve yönetici görevlendirme sürecine...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenlerin il içi yer değiştirme süreci başladı
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), kadrolu öğretmenlerin 2026 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme sürecine ilişkin duyuruyu yayımladı...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin, öğrencilerle birlikte 1'inci Meclis'e yürüdü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte Hacı Bayram...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Google'dan dev yapay zeka adımı. 40 milyar doları gözden çıkardı
Google'ın yapay zeka girişimi Anthropic'e 40 milyar dolarlık yatırım yapacağı belirtildi. ABD'li teknoloji devi Google, yapay zeka...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Shopify mağazaları için arama motoru optimizasyonu platformu: Obsess AI
Obsess AI, Shopify satıcıları için geliştirilen bir yapay zeka pazarlama platformu olarak hizmet veriyor. Platform, e-ticaret...
Cuma saat 10:24 PM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'ın Cloud Next 2026 etkinliğinde tanıttığı öne çıkan Workspace yenilikleri
Google, Cloud Next 2026 etkinliğinde yapay zeka sistemi Workspace Intelligence'ı tanıtırken, Drive, Sheets, Meet ve diğer uygulamalarda...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, 8 bin kişiyi işten çıkarıyor
Meta’nın yapay zeka yatırımlarını hızlandırmak için iş gücünün yaklaşık yüzde 10’una denk gelen 8 bin kişiyi işten çıkarmayı...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Ses ve videoları metne dönüştüren yapay zeka aracı: EasyScribe
EasyScribe, ses ve video içeriklerinden otomatik olarak metin transkripti ve özetler oluşturmaya odaklanan yapay zeka destekli bir...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Omni, 1.5 milyar dolar değerleme üzerinden 120 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka analitik platformu Omni, 120 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 120 milyon dolarlık C serisi yatırım turuna ICONIQ liderlik...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullarda yeni güvenli önlemleri... Yapay zekâ destekli risk analizleri... Siber devriyeler harekete geçecek... Bakan Tekin 7 maddede açıkladı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul güvenliğine ilişkin yeni tedbirleri açıkladı. Bu kapsamda yapay zekâ destekli risk analizi, siber...
Cuma saat 11:13 AM'de
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Çin, Ay'da iki yeni mineral keşfetti
Çinli bilim insanları, Ay'dan toplanan numunelerde daha önce bilinmeyen iki yeni mineralin keşfedildiğini duyurdu. Çinli bilim...
Cuma saat 11:13 AM'de
Ana sayfa
Neler yeni