Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ChatGPT kullanıcılarının olası kriz anlarında destek alabilmesini hedefleyen özellik: Trusted Contact
başlıklı bir konu başlattı.
OpenAI, ChatGPT kullanıcılarının olası kriz anlarında destek alabilmesini hedefleyen yeni Trusted Contact (güvenilir kişi) özelliğini...
May 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin: 'Mesleki eğitime ilgi arttı'
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Antalya’da “Yeşil Vatan, Mavi Gelecek” temasıyla düzenlenen 18’inci Uluslararası MEB Robot Yarışması’na...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tarihi kıyafetler bilimle yeniden hayat buluyor
İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü tarafından ‘I. Uluslararası Müze Koleksiyonlarındaki Tarihî Kıyafetlerin Araştırılması...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Mezrada bir eğitim hikayesi... Kevser öğretmen ve Yusuf ile Melek
Bitlis'in Hizan ilçesinde mezradaki okulda görev yapan öğretmen Kevser Hilal Gökçe biri dördüncü diğeri birinci sınıf öğrencisi olan...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin: Mesleğe yönlendirmedeki doğru adımlar bize ciddi katkı sağlayacak
‘Mesleğe Yöneltme Testleri Tanıtım Toplantısı’ Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı’nda...
May 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Dünyanın konuştuğu füzede geri sayım. Milli Savunma Bakanı Güler açıkladı
Türkiye'nin ilk kıtalararası balistik füzesi YILDIRIMHAN'da saha ve yer testleri yakında başlayacak. SAHA EXPO 2026'daki en dikkat...
May 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Türkiye'nin yeni savunma gücü ilk kez görücüye çıktı. PAMİR 4x4 göreve hazır
Türk savunma sanayisinin kara aracı üreticilerinden BMC, zırhsız PAMİR 4x4 Yük ve Personel Taşıma Aracı'nı güvenlik güçlerinin...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, Claude Managed Agents'a rüya görme yeteneği ekledi
Anthropic'in yapay zeka ajanı geliştirme sürecini hızlandıran aracı Claude Managed Agents'tan sizlere bahsetmiştik. Anthropic, Claude...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kimi chatbot'un geliştiricisi Moonshot AI'ın değerlemesi 20 milyar doları aştı
Pekin merkezli yapay zeka girişimi Moonshot AI, son yatırım turunda yaklaşık 2 milyar dolar (7,82 milyar RM) yatırım aldı. Finansal...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, yapay zeka destekli arama sonuçlarına forumlardan uzman görüşleri ekledi
Google arama deneyimini daha insani ve deneyim odaklı bir yapıya kavuşturmak için kapsamlı bir güncelleme yayınlıyor. Duyurulan bu yeni...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Snap, Perplexity ile yaptığı 400 milyon dolarlık anlaşmanın sona erdiğini açıkladı
Snap’in Perplexity ile 400 milyon dolarlık yapay zeka anlaşması yaptığını daha önce sizlere aktarmıştık. Ancak süreç planlandığı gibi...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka şirketi DeepSeek, ilk yatırım turunda 45 milyar dolar değerlemeye ulaşabilir
Yapay zeka yarışında dengeler hızla değişirken Çin merkezli DeepSeek’in son hamlesi sektörde dikkatleri yeniden üzerine çekti. Şirketin...
May 7, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 5 MAYIS 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OPEC’i kaybedince özleyeceğiz
Beyaz Saray geçen hafta, Birleşik Arap Emirlikleri’nin kartelden ayrılmasıyla Başkan Trump’ın nihayet “OPEC’i kırdığını” ilan etti...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sosyal devlet paketi
Bir önceki yazımda, birçok muhalefet partisinin üzerinde mutabakat sağlayabileceği Anayasa’nın “değiştirilemez, değiştirilmesi teklif...
May 7, 2026
Ana sayfa
Neler yeni