Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türkiye Ulusal Zeka Ölçeği ile öğrenci seçiliyor
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Türkiye Ulusal Zeka Ölçeği’ni tamamlayarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığına...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Müzik ve spor okullarına başvuru süresi uzatıldı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, güzel sanatlar müzik ilkokulları ve ortaokulları ile spor ortaokullarına öğrenci seçme ve...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Minik Nil büyük ozanın izinde
Ankara’da yaşayan ve bağlama, piyano, cura, org, bendir gibi çok sayıda enstrümanı çalabilen 6 yaşındaki görme engelli Nil Korkmaz...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Anne mönüsü’ geri dönüyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye’deki 7 bölgede gastronomi liselerinin açılmasıyla anne reçetelerinin hayata geçirilmeye...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Ağustos'ta gökyüzü karanlığa bürünecek. Tam Güneş tutulması için geri sayım başladı
Gökyüzü meraklılarının yıllardır beklediği tam Güneş tutulması, 12 Ağustos’ta gerçekleşecek. Dünyanın bazı bölgelerinde gündüz vakti...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
SpaceX ve Google arasında 920 milyon dolarlık bulut imzası
İnternet devi Google, SpaceX'le bulut hizmeti almak üzere anlaştı. Google Haziran 2029'a kadar SpaceX'e 920 milyon dolar ödeyecek...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Uzaylı sinyali gelirse ne yapılacak? Bilim insanları yeni kuralları açıkladı
Dünya dışı akıllı yaşam arayışında çalışan bilim insanları, uzaydan gelebilecek olası bir sinyalin doğrulanması ve kamuoyuna...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Yapay zekada kritik eşik. ''Kendi haleflerini tasarlayabilir''
Anthropic, yapay zeka sistemlerinin giderek daha fazla insan müdahalesi olmadan yazılım geliştirme ve araştırma süreçlerini...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Yapay zeka "süper aşı" tasarlıyor
İngiltere'de bilim insanları yapay zeka kullanarak yeni nesil bir "süper aşı" geliştirdi. Uzmanlara göre yapay zekanın tasarladığı aşı...
Haz 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
12 Haziran Cuma günü okullar tatil
14 Haziran’da Türkiye saatiyle 07.00’de oynanacak Türkiye-Avustralya karşılaşması nedeniyle aynı gün yapılması planlanan Liselere Geçiş...
Haz 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Geleceğe yazılan mektuplar okundu
Çankırı Lisesi 12’nci sınıf öğrencilerinin 4 yıl önce kendilerine yazıp toprağa gömdükleri mektup ve video mesajlar, gün yüzüne çıkarıldı.
Haz 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Neşeli öğretmen başarıyı tetikliyor
Öğretmenlerin ders sırasında hissettiği duyguların, öğrencilerin başarısını doğrudan etkilediği bilimsel olarak kanıtlandı. Münih...
Haz 5, 2026
Zehra25
,
Android & iOS
forumunda
2025 yılında geliştiriciler, App Store'da 1,4 trilyon doların üzerinde faturalandırma ve satış gerçekleştirdi
Apple, App Store’un 2025 yılında geliştiricilerin 1,4 trilyon doların üzerinde faturalandırma ve satış gerçekleştirmesine aracılık...
Haz 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli entegre pazarlama çalışma alanı: AllAble
AllAble, pazarlama profesyonelleri ve işletmeler için geliştirilen yapay zeka destekli entegre bir çalışma alanı olarak hizmet veriyor...
Haz 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta içerik üreticileri için yapay zeka tabanlı yeni asistan aracını kullanıma sundu
Teknoloji devi Meta içerik üreticilerinin dijital varlıklarını çok daha verimli yönetebilmelerini sağlamak amacıyla Facebook platformu...
Haz 5, 2026
Ana sayfa
Neler yeni