Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Velet Ne Demek? Velet Nedir? Velet TDK Kelime Anlamı
başlıklı bir konu başlattı.
Ülkemiz coğrafi konumundan dolayı özellikle Arap ve İran kültüründen oldukça etkilenmiş ülkelerden bir tanesidir. Türklerin İslamiyet'e...
Pazartesi saat 12:58 AM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vacip Ne Demek? Vacip Nedir? Vacip TDK Kelime Anlamı
Hem kelime anlamı açısından hem de İslamiyet'e uygun şekilde vacip sözcüğü iki farklı yönden tanımlanmaktadır. Ancak ortak şekilde...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yakamoz Nedir Ve Ne Demek? Yakamoz Nasıl Oluşur Ve Bitki Midir?
Duygusal anların ve romantizmin en önemli araçlarından olan yakamoz hakkında pek çok yanlış bilgi bulunuyor. Sahil kenarında ay ışığı ve...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
World Wide Web nedir? Www Ne demek? Kim tarafından ne zaman kuruldu ve tarihi
İnternet günümüzde genişleyen kullanım alanları ile artık pek çok kişi için bir vazgeçilmez olmuştur. İnsanların çoğu nerede ise...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uzay kirliliği nedir ve nasıl ortaya çıkmıştır? Uzay kirliliği nedenleri ve nasıl önlenir çözüm yolları
İlk çağlardan beri uzay insanların hep hayallerini süslemiştir. Uzaya çıkmak, sonsuz boşluk hakkında bilgi sahibi olmak için birçok...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Varoluşculuk (Egzistansiyalizm) nedir? Felsefede varoluşculuk akımı özellikleri, kurucusu ve temsilcileri
1800'lü yılların sonunda ortaya çıkan Egzistansiyalizm, günümüzde de etkilerini sürdüren önemli bir felsefe akımıdır. ''Var oluş özden...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vurmalı çalgılar nelerdir? Vurmalı müzik aletleri özellikleri, isimleri ve ortalama fiyatları
Vurmalı çalgılar, dünyadaki tüm yerel müziklerde olduğu gibi Türk müziğinde de sıklıkla kullanılıyor. Perküsyon adı da verilen bu...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Urartular kimdir ve nerede kuruldu? Urartular neyi buldu? Urartular başkenti ve tarihi hakkında bilgi
Urartular M.Ö. 1000 yıllarında yaşamış olan önemli uygarlıklardan biridir. Urartular kimdir ve nerede kuruldu, Urartular neyi buldu...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uavt nedir? Uavt adres kodu sorgulama ve öğrenme nasıl yapılır?
Türkiye’de ev ve işyeri dahil her konutun bir adres kodu bulunuyor. Bu kod, posta, telefon ve kapı numaralarından farklıdır. Binaların...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zeybek nedir? Zeybek oyunu tarihçesi ve hakkında bilgi
Zeybek, Ege Bölgesine özgü bir halk oyunudur. Köklü bir tarihe sahip olan zeybek, Aydın, Muğla ve Denizli dışında İzmir ve Manisa'nın...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vakvak ağacı nedir ve nerede yetişir? Vakvak ağacı gerçek midir?
Vakvak ağacı İslam ve Hint mitolojisinde yer alan efsanevi bir ağaçtır. Yaprakları kadın bedeni şeklinde olan Nareepol ağacı sıklıkla bu...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yakuza nedir ve ne demek? Japon mafyası Yakuza hakkında ilginç bilgiler
Japonya'nın en eski ve en kalabalık mafyasına Yakuza denir. Bazı kaynaklarda adı ''Gokuda'' olarak geçer. Adını bir kart oyunundan alan...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Viyolonsel nedir? Viyolonsel özellikleri ve tarihçesi hakkında bilgi
Günümüzde pek çok insan tarafından sevilerek çalınan bir müzik çalgı olan viyolonsel ya da çello yaylı olan çalgıların bir türüdür. Pek...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tutunamayanlar kitabını kim yazmıştır? Tutunamayanlar kitabı özeti, konusu ve karakterleri
Mutlaka okunması gereken kitaplar arasında yer alan tutunamayanlar kitabı mutlaka okunması gereken kitaplar arasında yer almaktadır. Bu...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Viroloji nedir ve neyi inceler? Viroloji bilimi hakkında kısaca bilgiler
Günümüzde pek çok alanda hizmet veren viroloji bilimi tıpta veya birçok dalda hayata kolaylıklar katmaktadır. Sizler için virolojiyi...
Ana sayfa
Neler yeni