Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Etched, 10.3 milyar dolar değerleme üzerinden 300 milyon dolar yatırım aldı
başlıklı bir konu başlattı.
Yapay zeka şirketi Etched, 300 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 300 milyon dolarlık C serisi yatırım turuna Sequoia Capital liderlik...
Tem 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, ChatGPT Health'i ABD'deki tüm kullanıcılara sundu
OpenAI'ın sağlık sorularına odaklanan ChatGPT Health'i tanıttığını daha önce sizlere aktarmıştık. Şirket, ChatGPT Health özelliğini...
Tem 24, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 21 TEMMUZ 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Tem 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
ÖZYES başvuruları başladı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında Spor Bilimleri İçin...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ön lisansa bir dönem işletmede eğitim
Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) hayata geçirdiği İşletmede Mesleki Eğitim (İME) modeli, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 7 pilot ildeki 81...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tıp zirvede, en çok kazandıran pilotaj... TÜİK yükseköğretimde istihdam tablosunu açıkladı
TÜİK’in 2025 Yükseköğretim İstihdam Göstergeleri araştırmasına göre; tıp, istihdam oranında ilk sırada yer alırken, en kısa sürede iş...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Galatasaray İlkokulu kurası çekildi... 50 öğrenci seçildi
Galatarasay Üniversitesi’ne bağlı Galatasaray İlkokulu’na bu yıl alınacak 50 öğrenci için kura çekimi 23 Temmuz'da yapıldı. Bu yıl 9 bin...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Atama kararları Resmi Gazete'de
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyelikleri ve bazı üniversite rektörlüklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Piyasaların kapasitesini sınıyorlar. Halka arzların hacmi ilk yarıda 194 milyar dolara ulaştı
Yapay zeka şirketlerinin öncülük ettiği halka arzlar, 2026'nın ilk yarısında küresel ölçekte 194 milyar dolara ulaştı. SpaceX'in 86...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI’ın bilgi işlem harcaması 2030’a kadar 750 milyar dolara ulaşabilir
OpenAI, yapay zeka modellerini eğitmek ve çalıştırmak için ihtiyaç duyduğu bilgi işlem altyapısına yönelik harcama planlarını büyütüyor...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vakıf üniversitelerine yüzde 25 artış sınırı
Vakıf üniversitelerinde 2026-2027 eğitim öğretim yılında hazırlık ve birinci sınıf dışındaki öğrenciler için uygulanacak öğrenim ücreti...
Tem 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK’ten geleceğin mesleklerine yönelik programlar
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), değişen iş gücü piyasasını dikkate alarak geleceğin mesleklerine yönelik programları yaygınlaştırırken...
Tem 22, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
267 okula 'Orman bayrağı'; İstanbul ilk sırada
TÜRKİYE Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda uygulanan 'Okullarda Orman Programı' kapsamında ülke genelinde 267 okul, 'Orman...
Tem 22, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS tercih kılavuzu yayımlandı
2026 YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, tercih dönemi öncesinde adayların incelemesine açıldı. ÖSYM, kılavuzun ön...
Tem 22, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB’den YKS tercih kılavuzu
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih hazırlıkları başlarken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)...
Tem 22, 2026
Ana sayfa
Neler yeni