Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ChatGPT, yazarların tarzını birebir taklit eden içerikler üretmeyi engellemeye başladı
başlıklı bir konu başlattı.
OpenAI, ChatGPT’nin belirli yazarların özgün anlatım tarzlarını doğrudan taklit etmesine yönelik taleplere verdiği yanıtları değiştirdi...
Tem 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullarda güvenlik önlemleri... Yeni yönetmelikle masa, sıra aranabilecek
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan yönetmelik değişikliğiyle, okul yönetimine, öğrencilerin korunması ve okul güvenliğinin...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
10 soruda 2026-YKS tercihleri
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2026-YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adayları için tercih dönemi yarın başlıyor.
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK Atlas mobil uyumlu oldu... Tercih döneminde tüm veriler tek platformda
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, 29 Temmuz’da başlayacak YKS tercih dönemi öncesinde adaylara YÖK Atlas’ı kullanmaları...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’de tercih zamanı... Program kodlarını doğru seçin
Üniversite kapısını aralayan YKS’de tercih dönemi 29 Temmuz'da başlıyor. Adayların hayal kırıklığı yaşamaması için en fazla program...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS şampiyonu Bengisu Ay’a uydu gönderecek
Galatasaray Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi ve 2022 LGS şampiyonu olan Bengisu Ece Bakırdere, Hindistan’da düzenlenecek uydu tasarımı...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üniversitelerde kontenjana istihdam ayarı
YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversite kontenjanlarının belirlenmesinde yeni bir planlama modeline geçildiğini duyurdu.
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Nefes kesen kamptan çok özel görüntüler: En zor eğitimlerden geçiyorlar!
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencileri, İzmir'in Urla ilçesinde düzenlenen Yıl Sonu Tatbiki...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Yapay zeka'da "açık kaynak" savaşı kızışıyor
Anthropic CEO'su Dario Amodei, Nvidia öncülüğünde yayımlanan bildiriye yanıt vererek şirketinin açık ağırlıklı yapay zeka modellerinin...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
iPhone devinden rakipleri çıldırtacak hamle. Apple'ın yeni hedefi belli oldu
Apple’ın yeni CEO’su John Ternus, şirketin eğlence sektöründeki gelecek vizyonunu paylaştı. Apple'ın yeni CEO'su ve donanım sorumlusu...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Microsoft, siber güvenlik modeli MAI-Cyber-1-Flash ve Project Perception’ı tanıttı
Microsoft, ilk siber güvenlik odaklı yapay zeka modeli MAI-Cyber-1-Flash ile ajan tabanlı güvenlik sistemi Project Perception’ı tanıttı...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Claude'da paylaşılan bazı sohbetler Google arama sonuçlarında görüntülendi
Anthropic’in yapay zeka asistanı Claude’da kullanıcıların paylaştığı bazı sohbetler ve oluşturduğu içerikler, Google arama sonuçlarında...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Nvidia, Ilya Sutskever’ın yapay zeka girişimi Safe Superintelligence’a 5 milyar dolar yatırım yaptı
OpenAI’ın kurucu ortaklarından ve eski baş bilim insanlarından Ilya Sutskever’ın yapay zeka girişimi Safe Superintelligence (SSI)...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli lojistik teknolojileri geliştiren 5U AI, 3.2 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli lojistik teknolojileri geliştiren 5U AI, 3.2 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 3.2 milyon dolarlık pre-seed...
Tem 28, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
A101 25 TEMMUZ 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Tem 28, 2026
Ana sayfa
Neler yeni