Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İl içi mazeret atamaları açıklandı
başlıklı bir konu başlattı.
Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin 2026 yılı yaz tatili il içi mazerete bağlı yer değişiklikleri, tercihleri doğrultusunda...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS’de adayların yüzde 93’ü tercihine yerleşti
Millî Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında ilk yerleştirme sonuçlarına ilişkin raporu yayımladı. Tercih yapan 1...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI ve Anthropic'in yapay zeka ajanları, test sınırlarını aşarak gerçek kişileri hedef aldı
OpenAI ajanının Hugging Face’e yönelik siber saldırı gerçekleştirmesi ve Anthropic'in Claude modellerinin güvenlik testleri sırasında üç...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, işe alımda ayrımcılık iddiaları için 3,2 milyon dolar ödeyecek
OpenAI ve iştiraki Statsig, işe alım süreçlerinde geçici çalışma vizesine sahip yabancı çalışanları ABD’li adaylara tercih ettikleri...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
SpaceX'in geliri Anthropic ve Google anlaşmalarıyla yüzde 92 arttı
Elon Musk’ın uzay teknolojileri şirketi SpaceX, halka arzın ardından ilk kez finansal çeyrek sonuçlarını açıkladı. Şirketin ikinci...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, yapay zeka altyapısı için Volta ile 10 milyar dolarlık anlaşma yaptı
Anthropic, yapay zeka modellerini geliştirmek ve çalıştırmak için ihtiyaç duyduğu hesaplama kapasitesini artırmaya yönelik yeni bir...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
DUS 1. dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2026 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2026-DUS) 1. dönem ek yerleştirme...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı... Adayların yüzde 93’ü yerleşti
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı. İlk yerleştirmede adayların yüzde 93,56’sı tercihlerinden...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
OpenAI test sonuçlarını açıkladı. Yapay zeka modelleri belirlenen sınırların dışına çıktı
ABD merkezli yapay zeka şirketi OpenAI, bazı yapay zeka modellerinin bağımsız siber güvenlik testleri sırasında belirlenen test...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google yıllardır kullanılan akıllı sesli asistan hizmeti Google Asistan'ı sonlandırma kararı aldı
Teknoloji dünyasında yapay zeka odaklı büyük bir dönüşüm yaşanırken, Google ekosisteminin en temel ve ikonik hizmetlerinden biri için...
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 16 AĞUSTOS 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Ağu 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ücretsiz öğrenci kılavuzu yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığınca, özel öğretim kurumlarında öncelikli olarak ücretsiz eğitim görecek öğrencilerin kurumlara yerleşme...
Ağu 4, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Doktorluk yine revaçta
Üniversite tercihinde en çok konuşulan bölümlerden biri tıp oldu. Mezunlarının yüzde 95.5 ile en yüksek istihdam oranına sahip olması...
Ağu 4, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Stratejik meslek ‘siber güvenlik’
YÖK son yıllarda başlattığı dönüşüm kapsamında yükseköğretimi geleceğin ihtiyaçlarına göre yeniden yapılandırıyor. İstihdamla bağı...
Ağu 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, Apple'ın ticari sır suçlamalarına yazışmalarla yanıt verdi
Apple'ın ticari sırlarını çaldığı iddiasıyla OpenAI'a dava açtığını sizlere aktarmıştık. Apple’ın OpenAI’a karşı açtığı ticari sır...
Ağu 4, 2026
Ana sayfa
Neler yeni