Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Meta'ya, dolandırıcılık davasında delilleri karartma suçlaması
başlıklı bir konu başlattı.
ABD'li yargıç, Meta şirketinin Avustralyalı iş adamının sahte reklam davasında delilleri gizlediğine hükmetti. Avustralyalı milyarder...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
YouTube para kazanma şartlarını zorlaştırıyor
YouTube, içerik üreticilerinin reklam ve Premium abonelik gelirlerinden pay alabilmek için karşılaması gereken izlenme şartlarını...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Spotify, yapay zekayla oluşturulan sanatçı profillerine "AI Persona" etiketi ekleyecek
Spotify, yapay zekayla oluşturulmuş kimliklerin kullanıldığı sanatçı profilleri için "AI Persona" adlı yeni bir etiket sunacağını...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Siber güvenlik girişimi Corma, 60 milyon dolar yatırım aldı
Siber güvenlik girişimi Corma, 60 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 60 milyon dolarlık tohum yatırım turuna Sequoia Capital liderlik...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Apple, iPhone ile çekilen fotoğrafların gerçekliğini doğrulayacak yeni bir özellik geliştiriyor
Apple, iPhone ile çekilen fotoğrafların gerçekliğini doğrulayacak yeni bir özellik geliştiriyor Yapay zeka ile oluşturulan görsellerin...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, siber güvenlik modeli GPT-5.6-Cyber'ı tanıttı
Yapay zeka modellerinin siber saldırılarda kullanılmasına ilişkin endişeler artarken OpenAI, siber güvenlik alanına odaklanan yeni...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, çalışanların elindeki 7 milyar dolarlık hisseyi satın aldı
OpenAI, mevcut ve eski çalışanlarının elinde bulunan yaklaşık 7 milyar dolar değerindeki hisseleri satın aldı. Bloomberg'ün haberine...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Nvidia, yapay zeka altyapıları için 500 milyar doların üzerinde sermaye oluşturmayı hedefliyor
Yapay zeka şirketlerinin daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyması, veri merkezlerine yönelik yatırımları da hızlandırıyor. Nvidia ise bu...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta'dan kişisel cihazlarda çalışabilen açık ağırlıklı yapay zeka modeli: Muse Glimmer
Meta, tüketici donanımları üzerinde yerel olarak çalışabilen açık ağırlıklı yapay zeka modeli Muse Glimmer'ı kullanıma sundu. 30 milyar...
Ağu 11, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme duyurusu yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan sözleşmeli öğretmenlerden her ikisi de farklı illerde görev...
Ağu 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Depremden yangına... Liselilerin sistemi afetleri önceden tespit ediyor
Lise öğrencileri danışman öğretmenleriyle birlikte yapay zeka destekli afet yönetim sistemi geliştirdi. Sistem, depremleri yaklaşık 30...
Ağu 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK Başkanı Özvar'dan ‘dijital dönüşüm’ açıklaması
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yükseköğretimde dijital dönüşüm ve yapay zeka odaklı programların...
Ağu 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrenciler ‘yapamıyorum’ düşüncesini nasıl aşabilir?
İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında öğrenciler hem bilgiye kolayca erişebiliyor hem de kendi görev ve sorumluluklarını rahatlıkla...
Ağu 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretim programlarının gölgesinde unutulan çocuk: Eğitimde ‘Ruh’un inşası
Teknoloji tarihi, insanın fiziksel ve zihinsel yüklerini araçlara devretme hikâyesidir. Tekerleği icat ederek yük taşıma işini, matbaayı...
Ağu 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuğa konuşma becerisi nasıl kazandırılır?
İnsan, normal koşullarda, kendisini diğer insanlardan tamamen soyutlayarak yaşamını sürdüremez. Maddi ya da manevi paylaşım ihtiyacı...
Ağu 10, 2026
Ana sayfa
Neler yeni