Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tekin: 'LGS ve YKS’de değişkilik yok ama sorular değişecek'
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Şu anda hem ÖSYM hem Bakanlık olarak, bu yıl değil de bir sonraki yılın LGS ve YKS soruları için...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
ÖZYES 15-18 Ağustos'ta yapılacak
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2026-2027 öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının spor programlarına...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS 2’nci nakil sonuçları açıklandı
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı.
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TUS giriş belgeleri erişime açıldı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 23 Ağustos’ta uygulanacak Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ile 2026 Tıp...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
ABB Meclisi karar aldı en kısa mesafe 27 bin TL oldu... Servise kayıt yüzde 25 zamlı
Başkentte velilerin okul kayıt ve yeni dönem hazırlıkları sürerken ABB Meclisi de 2026-2027 eğitim-öğretim yılında uygulanacak yeni okul...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Çin, gelişmiş yapay zekada günden günde ABD'ye yaklaşıyor
Çinli yapay zekâ girişimi Z.ai, açık kaynaklı GLM-5.3 modelinin yazılım açıklarını tespit etmede Anthropic'in kısıtlı erişimli Mythos 5...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Apple, Çin ile ortaklaşa yapay zeka modeli geliştiriyor
Apple, Çin pazarına özel bir büyük dil modeli eğiterek geleneksel stratejisini terk edecek. Reuters haber ajansına konuşan kaynaklar...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
GPT-4, kişilik testlerine verilen toplu yanıtları önceden tahmin edebiliyor
iScience’da yayımlanan yeni bir araştırma, GPT-4’ün farklı metinlerden kişilik testleri oluşturabildiğini ve insanların bu testlere...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay Zeka Gündemi #59
Yapay zekâ dünyasında bu hafta yeni modellerden otonom agent araçlarına, içerik doğrulama önlemlerinden milyarlarca dolarlık yatırımlara...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
DeepSeek, Claude Code'a rakip açık kaynaklı Harness'ı kullanıma sundu
Çin merkezli DeepSeek, yapay zeka modellerinin araç kullanabilen otonom ajanlara dönüştürülmesini sağlayan DeepSeek Harness’ı...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google Meet, yapay zeka destekli not alma özelliğini yüz yüze toplantılar için kullanıma sundu
Google Meet, online görüşmeler için geliştirdiği yapay zeka destekli toplantı asistanını fiziksel buluşmalara taşıdığını duyurdu...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Databricks, 190 milyar dolar değerleme üzerinden 5 milyar dolar yatırım aldı
Veri zekası şirketi Databricks'in 188 milyar dolar değerleme üzerinden yaklaşık 3 milyar dolar yatırım aldığını birkaç hafta önce...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, halka arzda 2 trilyon doların üzerinde değerlemeye ulaşabilir
Yapay zeka şirketi Anthropic'in halka arz için ilk resmi adımını haziran ayında atarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC)...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, GPT-5.6 Sol'u 14 kata kadar hızlandıran "Ultrafast" modunu tanıttı
OpenAI, GPT-5.6 Sol modelinin standart işlemeye kıyasla 14 kata kadar daha hızlı çalışmasını sağlayan Ultrafast modunu ön izlemeye açtı...
Ağu 14, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Microsoft Çin'den çekiliyor
Microsoft, Çin'deki yerli yazılım baskısı ve ABD'nin ihracat kısıtlamaları nedeniyle son beş yılda bu ülkedeki en az 15 şubesini...
Ağu 14, 2026
Ana sayfa
Neler yeni