Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstanbul’da 100 bin öğrenciye kantin kart
başlıklı bir konu başlattı.
İstanbul Valiliği tarafından başlatılan ‘Gönülden Bir Öğün’ projesi kapsamında, İstanbul’daki 100 bin çocuğa okul kantinlerinde...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kontenjanlarda “sektör odaklı” yeni dönem
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, İzmir’de yaptığı açıklamada yükseköğretimdeki değişimde artık nicelikten çok niteliğin...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK yurt dışında eğitim alacakları uyardı: ‘Diploma fabrikalarına dikkat’
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışında eğitim almayı planlayan öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada, mağduriyet yaşanmaması için...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kadın öğretmenlerden kızlara YKS desteği
DİYARBAKIR'da kırsal mahallelerde yaşayan ve ders çalışma imkanı kısıtlı olan lise mezunu 119 genç kız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB Yönetici Seçme Sınavı sonuçları açıklandı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 15 Mart'ta yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dünya kupası marşı öğretmenlerden
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2026 FIFA Dünya Kupası kapsamında 14 Haziran’da Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avustralya ile...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Devler karşı karşıya. Tarihi çarpışma gerçek zamanlı izlenecek
Yarım milyar ışık yılı uzaklıktaki bir galakside iki süper kütleli kara deliğin çarpışmaya hazırlandığı düşünülüyor. Eğer doğrulanırsa...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'ten yapay zeka ajanı geliştirme sürecini hızlandıracak araç: Claude Managed Agents
Yapay zeka şirketi Anthropic yeni bir hizmeti kullanıma açarak ekosistemini genişletiyor. Şirket yapay zeka modellerinin belirli...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Canva, Simtheory ve Ortto'yu satın alarak yapay zeka yatırımlarını artırdı
Canva, yapay zeka ve pazarlama teknolojilerine yaptığı yatırımları artırarak Simtheory ve Ortto'yu bünyesine kattığını duyurdu. Finansal...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta'dan kendi ürünleri için özel olarak tasarlanan yapay zeka modeli: Muse Spark
Meta dün, şirketin bugüne kadarki en güçlü yapay zeka modeli olan Muse Spark’ı duyurdu. Muse Spark, Meta ürünleri için özel olarak...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Ara seçimler üzerine (1)
Ana muhalefet partisi liderinin ara seçim talebinde bulunması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemlerinde ara seçim ya da erken seçim...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Halk yönetimlerinin demokrasi ve otokrasi ile sınavı
Yirmibirinci yüzyılın ilk çeyreğini geride bıraktığımız bu yılda dünya çok büyük ölçüde, devletlerin halk egemenliği ilkesine göre...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Siyasi nostalji
Siyasi nostalji, idealleştirilmiş bir geçmişi, bugünü eleştirmek ya da gelecekte yeniden canlandırma amaçlı bir politika izlemek için...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Dünya liderleri ateşkesi övse de Trump'ın kaprisleriyle sarsılıyor*
Avrupa ve dünyanın dört bir yanında savaş, ekonomileri hasara uğrattı, siyaseti altüst etti ve Başkan Trump’ın ani kararlarıyla başa...
Nis 9, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Macaristan’da sandık, Avrupa’da fay hattı
12 Nisan’da Macaristan sandık başına gidiyor. Ama bu, yalnızca bir seçim değil. Bazı şehirler vardır… Sokaklarında yürürken insanların...
Nis 9, 2026
Ana sayfa
Neler yeni