Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli işe alım platformu: SorsX
başlıklı bir konu başlattı.
Yapay zeka odaklı bir platform olan SorsX, işe alım süreçlerini uçtan uca otomatikleştiriyor. SorsX’in çıkış noktası, "Şirketler neden...
Salı saat 9:37 PM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Deezer'da yapay zeka ile üretilen şarkılar yüzde 44 seviyesine ulaştı
Müzik platformlarında yapay zeka üretimi içerik tartışması yeni bir eşiğe gelmiş durumda. Deezer, platformuna her gün yüklenen...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Amazon, yapay zeka altyapısı anlaşması kapsamında Anthropic'e 25 milyar dolar ek yatırım yapacak
Anthropic, paylaştığı bir gönderi ile, Amazon'un 5 milyar dolarlık yeni bir yatırım yapmayı kabul ettiğini açıkladı. Şirketin...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İnsanı bastıran düzenin iflası
Okullarda ardı ardına gerçekleşen katliamlar, derin bir çöküş ve çürüme durumunu göstermektedir. Okul saldırıları, eğitim dahil her...
Salı saat 9:27 AM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Büyük tereddüt*
Donald Trump kendisini Amerikan iş dünyasının şampiyonu olarak konumlandırıyor. Birçok açıdan da öyle. Kurumsal vergileri düşürdü...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Müzakere masası boş: Tahran neden ikinci tura gitmeyi reddetti?
İslamabad’da 11–12 Nisan’da yürütülen 21 saatlik maraton görüşme masadan tek kelimelik bir anlaşma bile çıkarmadan dağıldı. Pakistan’ın...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Ülkenin bekası: CHP – DEM Parti ilişkisi
Dünyanın dört bir yanında toplumlar, “siyasal gericilik” ve otoriter yönetimlerin yarattığı “belirsizlik döneminden çıkışın” ağır...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Köksüzlüğün Anatomisi
İnsan, kök salmadan var olamaz; çünkü insan, anlamla, bağlarla ve aidiyetle ayakta duran bir varlıktır. Ancak modern dünya, insanın bu...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Burada yaşım yok
Beni hatırlamıyor. Gözleri yüzümde geziniyor ama tanıdık bir yere değmiyor. Sanki adım da yok artık; ya silinmiş ya da zihninin çok uzak...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuklar mecliste “Türkiye’nin yarınlarını inşa edeceğiz”
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106’ncı yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TBMM’de “Çocuk Özel...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vali’den öğrencilere milli takım forması
İstanbul Valisi Davut Gül, Kağıthane’deki Yaşar Doğu Ortaokulu öğrencilerine milli takım forması dağıttı.
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Matematiğin en iyileri yarışıyor
Darüşşafaka Cemiyeti tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması’nın ön eleme sonuçları...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dehşetin psikolojik haritası
Bir psikolojik danışman olarak bu satırları yazmak benim için çok zor. Çünkü 14 yaşında bir çocuğun 9 canı aldığı bir katliamın soğuk...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Şiddet çocukları nasıl etkiler?
Türkiye iki gün içerisinde iki farklı şehirde yaşanan okulda şiddet vakalarıyla derin bir sarsıntı yaşadı. Şanlıurfa’nın Siverek...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin: Okullar birlik ve umut alanıdır
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda yaşanan saldırıların ardından haftanın ilk gününde okulların yeniden açılmasıyla bir mesaj...
Ana sayfa
Neler yeni