Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
27 yaşındaki diplomat: Trump’ın Avrupa’yla kültürel savaşı
başlıklı bir konu başlattı.
Samuel Samson, Dışişleri Bakanlığı’nda üst düzey danışman, Beyaz Saray’ın sadece birkaç adım ötesindeki bir ofiste aşırı sağcı Alman...
Çarşamba saat 9:42 AM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İyi hissetme zorbalığı: Yalnızlığın parlatılmış hali
“Ben, olmuş bir şey değilim. Olmakta olan bir şeyim. Gördüğünüz şey olmak için çabaladığım şey değil; ben çabamın kendisiyim.” — Eren...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Medeniyet bir salıncaktır (ama kim sallıyor?)
Geçen yazımda sormuştum: “İktidar kendi başına bırakıldığında ne yapar?” Üç cisim demiştim: iktidar, birey, toplum. Birbirinin...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Taraf olmak ya da olmamak…
Böyle saçma sapan bir başlık olamaz! Herkes biliyor ki “bitaraf olan bertaraf edilir!” Yani “taraf tutmayan, tarafsızız olan dışlanır...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
23 Nisan’ın gölgesinde okul ve çocukluk krizi
Yarın 23 Nisan. Türkiye Şanlıurfa saldırısı ve Kahramanmaraş katliamının gölgesinde ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyacak...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Toprak rantı “ceza” ya da “kıyak” değil, gasp edilmemesi gereken bir toplumsal üründür!
Son dönemlere belediyelere yapılan sistematik operasyonları hukukçular “ikili hukuk”, “düşman hukuku” ya da “hukukla savaş” (lawfare)...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
23 Nisan: Cumhuriyet mi, Demokrasi mi?
Yapıtları buram buram Atatürk, Cumhuriyet ve Türkiye kokan Muammer Sun’un, yıllar önce bestelediği “bugün 23 Nisan, hep neşeyle doluyor...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullarda birlikte iyileşme dönemi
Ülkemizde geçen hafta gerçekleşen okul saldırılarında ateş düştüğü yeri yaktı, kül etti. Bununla da kalmadı, herkesi derinden etkiledi...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Söylüyorlar ama biz duymuyoruz
İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Bozkurt “Tek bir okul saldırganı profili, tek bir neden ve tek bir saldırı tipi...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okulumuza dokunmayın
Almanya ile Türkiye arasında 30 Ekim 1961 tarihinde imzalanan Türkiye-Almanya İşgücü Anlaşması yoluyla gelen “Gastarbeiter” (Misafir...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
NASA’dan tarihi keşif. Mars’ta yaşamın yapı taşları bulundu
NASA’nın Curiosity aracı, Mars’ta daha önce hiç uygulanmamış bir deneyle 20’den fazla organik molekül tespit etti. NASA’nın Mars...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TBMM’de 23 Nisan Çocuk Forumu düzenlendi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Milli Eğitim Bakanlığı iş...
Salı saat 9:37 PM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Proaktif ve bütüncül olarak sistemsel tedbirleri ele alacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "14-15 Nisan'da Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan elim hadiselerin altında yatan çok yönlü...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Takvim ve hatırlatma süreçlerini otomatikleştiren yapay zeka asistanı: Toki
Toki, takvim ve hatırlatma yönetimini daha akıcı ve sezgisel hale getirmeyi hedefleyen bir yapay zeka destekli takvim asistanı platformu...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Moonshot AI'dan yeni açık kaynaklı model: Kimi K2.6
Çin merkezli Moonshot AI, açık kaynaklı modelini piyasaya sürdü. Paylaşılan bilgilere göre; 12 saatlik kodlama seanslarını idare...
Ana sayfa
Neler yeni