Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Turizm sezonu başlıyor
başlıklı bir konu başlattı.
Körfez Savaşı ABD-İsrail ikilisinin İran’a saldırılarıyla başladı. Saldıranlar savaşın kısa sürede sonlanacağı ve İran’da rejimin...
Cumartesi saat 11:47 PM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Güvenli mekân nerede?
Bir mekân gerçekten ne kadar güvenlidir? Bu soru uzun yıllar boyunca mimarlığın merkezinde yer almadı. Daha çok estetik, fonksiyon ve...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Türkiye Sanat Tarihi’nde bir boşluğu doldurmak: 19.yüzyıl sonu 20.yüzyıl başı Osmanlı Sanat Tarihi’nde Ermeniler
Études Arméniennes Contemporaines dergisinin Vazken Khatchig Davidian editörlüğündeki 2015/6 tarihli, ‘Towards Inclusive Art Histories...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Göl bize ne anlatıyor?
Festival filmleri #2 Derler ki Bill Gates en az 2 yılda bir Kapadokya’ya gelir burada en az 2 gün kalırmış. Bu onun için bir arınma...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Karl Marx ve diyalektik materyalizm ilişkisi üzerine kısa anatomi (2)
Marx'ın diyalektik maddeciliği, Hegel'in ortaya koymuş olduğu dizgeselleştirilmiş diyalektiğin bir bilimsel yöntem olarak tarihe...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kimlik sorunu: Sadece milliyetimiz ve dinimiz mi var?
Kimlik konusunda daha önce bir yazı yazmıştım. Orada kimlik ile kişilik arasındaki farka değinmiş ve özellikle dışarıdan (aile, toplum...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sen yaparsın Bahar
Yerden gökten aşağıdan yukarıdan duyduğu hep: “Sen yaparsın Bahar.” Sürekli bunu duyduğu için mi yapıyordu yoksa gerçekten yaptığı için...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Çocuklar öfkeliyse önce kendimize bakmalıyız’
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da 4’üncü Uluslararası Montessori Zirvesi’ne katıldı. Zirvede konuşan Bakan Tekin, “Okul...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz görevden alındı
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz görevden alındı.
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullardan üst düzey güvenlik önlemleri... Velilere anında ‘fotoğraflı’ bildirim
Geçtiğimiz hafta yaşanan saldırı olaylarının ardından okullar güvenlik önlemlerini arttırdı. Bina ve bahçe girişlerine yerleştirilen...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Fiziki tedbirlerle sorunu çözeceğimizi düşünürsek büyük yanılgı içerisine girmiş oluruz
IV. Uluslararası Montessori Zirvesi açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Modern dünya, çocuklarımızın önüne büyük...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bakandan beklediğimiz başka hassasiyetler de var
Gülistan Doku’nun öldürülmesi üzerinden geçen 6 yıl sonra, rafa kaldırılan o dosya, kaldırıldığı raftan indi. Ve aradan geçen kısa...
Cuma saat 11:13 PM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Trump İran’daki bu kaostan bizi nasıl çıkarabilir?*
İran İslam Cumhuriyeti ve onun şiddet dolu tahrikleri, tüm kariyerim boyunca başımın üstünde bir kılıç gibi asılı kaldı. 1979 sonunda...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gözlem becerisinin eğitimdeki gücü
Eğitim, büyük ölçüde bakmayı öğrenme sürecidir. Çocuk önce çevresini izler, sonra ayrıntıları fark etmeye başlar, ardından gördükleri...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sponge cities: Sünger sehirler
Yağmur uzun yıllar şehirler için bir problem olarak görüldü. Ne kadar hızlı uzaklaştırılırsa o kadar iyi sanıldı. Beton arttı, toprak...
Ana sayfa
Neler yeni