Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zürafa Yavrusuna Ne Denir Ve Ne Ad Verilir? Zürafanın Yavrusu Nedir
başlıklı bir konu başlattı.
Zürafa, sevimli olmasından kaynaklı ülkemizde sıklıkla merak edilerek araştırılan hayvanlardan biridir. Özellikle hayvanat bahçesine...
Pazartesi saat 12:58 AM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ünlü Düşmesi Nedir? Ünlü Düşmesi Konu Anlatımı Ve Örnekleri
Ünsüz yumuşaması, benzeşmesi gibi Türkçe dilbilgisinde yer alan ses olaylarından biri de ünlü düşmesidir. Bu konuyu öğrenerek cümle...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ünlü Daralması Nedir? Ünlü Daralması Konu Anlatımı Ve Örnekleri
Ünlü daralması hem günlük yaşam içerisinde hem de eğitim konusunda en vazgeçilmez dilbilgisi kuralları arasındadır. Farkında olmadan...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ünsüz Benzeşmesi Nedir? Ünsüz Benzeşmesi Konu Anlatımı Ve Örnekleri
Ünsüz benzeşmesi ilk başta zor gibi görünse dahi anlaşıldığında kolayca uygulanabilen dilbilgisi kuralları arasında yer almaktadır...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ünsüz Yumuşaması Nedir? Ünsüz Yumuşaması Konu Anlatımı Ve Örnekleri
Türkçe dil anlatımına ve dilbilgisi kurallarına hakim olmak isteyen kişiler benzeşme ve yumuşama kavramlarını yakından öğrenmek...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zamir Nedir? Zamir Çeşitleri Ve Özellikleri Nelerdir? Zamirler (Adıllar) Konu Anlatımı Ve Örnekleri
Zamirler, Türkçe dilbilgisinin önemli yapıtaşlarından. Cümlede kullanımlarını yakından öğrenmek isteyen öğrenciler, çalışanlar ve...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zarf Nedir? Zarf Çeşitleri Ve Özellikleri Nelerdir? Zarflar (Belirteçler) Konu Anlatımı Ve Örnekleri
Türkçe dilbilgisi ve anlatım konuları içinde en çok ilgi duyulan ve bilgi edinilmek istenen ders başlıklarından biri zarflardır...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zıt Anlamlı Kelimeler Nedir? Karşıt Anlamlı Sözcükler Konu Anlatımı Ve Örnek Listesi
Türkçe’ de birçok kelime bulunmaktadır. Her bir kelimenin anlamı bulunur. Sözcükte anlam konusunun temel olan anlatımlarından biri de...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yer çekimini kim buldu ve keşfetti? Yer çekimini ki ne zaman bulundu
Yer çekimini, 1642-1727 yılları arasında yaşayan İngiliz matematikçi ve fizikçi olan Sir Isaac Newton’dur. Newton, bir ağacın altında...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yegane ne demek? Yegane nedir? Yegane TDK kelime anlamı
Eski zamanlarda daha çok kullanılan ancak günümüzde hala yaygın sözcükler arasında yegane geliyor. Farklı yerlerde karşılaşılan bu...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uygur Devleti tarihi - Uygurlar Kuruluşu, Kurucusu, Hükümdarları, Sınırları Ve Yıkılışı hakkında özet bilgi
Uygur Devleti, İslamiyet Öncesi kurulmuş Türk devletlerinden biridir. Yazılı ürünlere geçişle birlikte Türk kültürüne armağan ettiği...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yazı türleri nelerdir? Yazı çeşitleri ve isimleri hakkında bilgiler
Yazı türleri ''düz yazı'' ve ''şiir'' türleri olarak iki ana başlıkta toplanır. Roman, öykü, fabl ve masal olay yazılarının en çok...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vida çeşitleri ve isimleri nelerdir? Vida çeşitleri hakkında bilgiler
Duvara veya pek çok farklı yere bazı ürünlerin yerleştirilmesi için vidalar büyük bir kolaylık sağlar. Özellikle çivilerden ziyade daha...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yağış türleri nelerdir? Yağış çeşitleri ve isimleri hakkında bilgiler
Yağışlar, oluşma biçimlerine ve nedenlerine göre türlere ayrılır. Bazıları sadece sonbahar ve kış mevsiminde görülürken, bazıları yılın...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vergi türleri nelerdir? Vergi çeşitleri ve isimleri hakkında bilgiler
Çoğu zaman Türkiye'deki vergiler karıştırılmaktadır. Hangi verginin ne için ödendiği ya da neden alındığı gibi pek çok konu...
Ana sayfa
Neler yeni