Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sınav maratonunda 'Anne'
başlıklı bir konu başlattı.
Aylardır evinizin havası çok daha farklı değil mi? Geçen sene evdeki koşturma yerini evde sessizliği koruma çabasına bıraktı. Ayrıca...
Pazartesi saat 1:08 PM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS’ye son günler
13 Haziran’da LGS var. Bu yıl bizim evde de sınava girecek bir çocuğumuz var. Bu nedenle bu yazıyı yalnızca bir matematik eğitimcisi...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, SpaceX’e ayda 920 milyon dolar ödeyecek
SpaceX’in 1,75 trilyon dolar değerleme hedefiyle halka arza hazırlandığını geçtiğimiz nisan ayında sizlere aktarmıştık. Şirket, halka...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, ChatGPT için veri güvenliğini artıran "Lockdown Mode" özelliğini tanıttı
Yapay zeka ekosisteminde veri güvenliği endişeleri artarken OpenAI platformunu siber tehditlere karşı daha korunaklı hale getiren önemli...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Web siteleri için sosyal medya kartları üreten yapay zeka aracı: Oginify
Oginify, internet siteleri için anında Open Graph kartları ve bağlantı ön izleme görselleri oluşturan yapay zeka destekli bir platform...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zootekni Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Zootekni bölümü ülkemizde son dönemlerde tercih edilen bir bölümdür. Sizler için zootekni bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Zootekni...
Pazartesi saat 12:58 AM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zurnada Peşrev Olmaz atasözünün anlamı ve örnek cümle içinde kullanımı (TDK)
Atasözleri hem gerçek anlamında hem de mecaz anlamında kullanılan özlü ve kısa sözlüdür. Özellikle ülkemizde hayatımızın her anında...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zor Oyunu Bozar atasözünün anlamı ve örnek cümle içinde kullanımı (TDK)
Yıllardan beri aktarılarak günümüze kadar ulaşmış, deneyimlenmiş, kullanılmaya devam edilen hazır söz kalıpları vardır. Bunlar...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zora Dağlar Dayanmaz atasözünün anlamı ve örnek cümle içinde kullanımı (TDK)
Atasözleri hayatımızda sıkça karşımıza çıkan kısa ve özlü sözlerden oluşan öğreti niteliğindeki cümlelerdir. Atasözleri her kültürde...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zorla Güzellik Olmaz atasözünün anlamı ve örnek cümle içinde kullanımı (TDK)
Atasözlerinin derin anlamları geçmişten günümüze ışık tutmaya devam ediyor. Her alanda kendine kalıcı bir yer edinmeyi başaran bu...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zuhur etmek ne demek, ne anlama gelir? Zuhur etmek bitişik mi yazılır ayrı mı? TDK sözlük anlamı
Arapça kökenli bir sözcük olan zuhur, zahir kelimesinden türetilmiştir. Zahir, hem görünen hem de dışta olan anlamına gelir. Zuhur etmek...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zühd Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Tasavvufta Zühd Ehli Ve Sahibi Kelimelerinin Anlamı
Dünya nimetlerine sırt çeviren ve günlük ibadetlerini aksatmadan yerine getiren dindar kişilere zühd denir. Zahit kelimesiyle aynı...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Züppe Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Züppe Cevapları
Başkalarının sözlerini ve davranış biçimlerini taklit eden kişiler züppe olarak tanımlanır. Züppe olarak nitelendirilen kişiler...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zulüm Nasıl Yazılır? Zulüm Kelimesinin Tdk'ya Göre Doğru Yazılışı..
Zulüm kelimesi günümüzde çok kullanılan bir kelimedir. Bireyler zulüm sözcüğünün nasıl yazılması gerektiği hususunda bir takım...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Zor Bilmeceler 2023 - Bilinmesi Çok Zor Olan En Zor Bilmece Örnekleri ve Cevapları
Eğlenerek vakit geçirmek isteyen kişilerin yapmayı tercih ettiği aktivitelerden biri de bilmeceler olmaktadır. Özellikle çocuklar için...
Ana sayfa
Neler yeni